Maandag 11 dec, 2023
Nieuwsberichten
adres Gert Muis taxaties Emmeloord

Gert Muis taxaties
Gildenweg 2
8304 BC Emmeloord

Mobiel Gert Muis 06 293 838 96
E-mail Gert Muis info@gertmuis-taxaties.nl

Taxaties Emmeloord
U bevindt zich hier : Startpagina » Gert Muis

Gert Muis

Gert Muis, registermakelaar- taxateur og. 

Van harte welkom op mijn internetsite!  Voor de mensen die mij nog niet kennen, wil ik me graag even voorstellen.Gert Muis Emmeloord

Werkervaring

Ik ben geboren en getogen in de Noordoostpolder. Ik heb vele jaren gewerkt als accountmanager in de bouwwereld. Daarbij had ik zeer veel contact met bouwbedrijven en architecten en was ik betrokken bij woning- en utiliteitsbouw vanaf de bouwtekening, tot en met de bouw zelf. Daardoor heb ik een brede kennis en ervaring, hoe een woning of bedrijfsgebouw technisch in elkaar steekt en ook met betrekking tot de bouwmaterialen, die zijn gebruikt.

Daarna heb ik me 5 jaar beziggehouden als accountmanager bij Nationale Nederlanden en heb hier mijn expertise kunnen verbreden op het gebied van oa. financieringen/hypotheken van woningen etc.

 

Makelaar

De afgelopen 8,5 jaar heb ik als makelaar en later als gecertificeerd/beedigd makelaar-taxateur gewerkt bij een groot makelaarskantoor in de Noordoostpolder en Urk. Ik ben in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s die nodig zijn om als gediplomeerd en gecertificeerd makelaar-taxateur te kunnen en mogen werken.

Ik ben ingeschreven in het register van de Stichting Vastgoedcert te Rotterdam. Om hierin te kunnen worden ingeschreven moet je als makelaar- taxateur aan de hoogste opleidings- en kwaliteitseisen voldoen. Maar daarmee ben je er nog niet, want om aan de genoemde eisen te kunnen blijven voldoen, zul je regelmatig bijscholings- en hercertificeringscursussen moeten volgen.

U, als mijn opdrachtgever, kunt er dan ook vanuit gaan, dat uw taxatieopdracht bij mij in uitstekende handen is.